Avea 105 kilograme, dar a slabit, fara operatii, pana a ajuns model de lenjerie intima. E incredibil cum arata acum. Care e secretul ei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:46

O femeie obeza si-a transformat complet viata, construindu-si o cariera de model de bikini.

Donna Gillie a reusit sa isi injumatateasca greutatea fara a apela la operatii estetice sau de micsorare a stomacului, alegand calea clasica, cu exercitii fizice si mancare sanatoasa. Modelul canadian, din Canada, cantareste acum 52 de kilograme, jumatate fata de cele 105 kilograme pe care le avea in urma cu cativa ani.

Ea a povestit ca a inceput sa se lupte cu kilogramele in adolescenta, deoarece manca foarte multe dulciuri.

"Iubesc ciocolata, inghetata si prajitura cu branza si le voi iubi mereu", a marturisit Donna.

In 2010, ea s-a hotarat sa mearga la sala, realizand ca s-a saturat de viata ei de supraponderala. In urmatorii doi ani, a slabit 35 de kilograme, apoi a stagnat si a realizat ca, daca vrea sa slabeasca si mai mult, trebuie sa isi schimbe si dieta. A inceput sa isi calculeze portiile de mancare si sa manance mai multe fructe si legume, mai putine semipreparatae si mai multa hrana gatita.


Cand si-a atins telul, de 52 de kilograme, si-a angajat un antrenor de fitness, care sa o ajute sa isi sculpteze corpul asa cum isi dorea si, in 2014, a castigat primul sau titlu in competitiile de fitness.

Iata cum arata Donna acum: