Avea 40 de ani si era obez, asa ca a devenit suspicios cand o tanara frumoasa, mai tanara cu 10 ani, a acceptat sa iasa cu el in oras. Cand a descoperit ce secret ascundea tanara, a izbucnit in lacrimi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:08

Barbatul si-a deschis sufletul in fata cititorilor unei publicatii online.

Mesajul, postat anonim pe site-ul tickld.com, este o adevarata lectie de viata. Barbatul povesteste ca, in 2014, a inceput sa ii dea mesaje unei femei frumoase, care in mod normal n-ar fi trebuit sa ii dea atentie. El avea peste 40 de ani, sedentar, gras iar ea avea 30 de ani, era frumoasa,  eleganta si atletica. Spre surpinderea lui, dupa cateva zile a invitat-o la o cina in oras si fata a acceptat.



"Cand am vazut-o, mi-am pierdut rasuflarea. Era mai inalta decat mine, purta o rochita scurta si avea cele mai frumoase picioare pe care le-am vazut
", a scris barbatul.

Intalnirea a fost una placuta si amandoi s-au simtit bine. Noaptea, a condus-o acasa cu un taxi si, la plecare tanara l-a sarutat pe buze. "Mi-a stat inima in loc", a povestit el.

Dupa cateva saptamani, in care s-au vazut aproape zilnic, barbatul si-a dat seama ca se indragosteste de ea, dar indoiala nu ii dadea pace si simtea ca fata ii ascunde ceva.
Banuiala i s-a confirmat cand fata i-a spus, pe un ton serios ca" trebuie sa stam de vorba".

Era sigur ca o sa ii dea papucii. "O fi casatorita? E urmarita de politie? Daca e un transexual?" si-a amintit barbatul despre gandurile care ii treceau atunci prin minte.

Din pacate, adevarul era altul. Tanara era bolnava de cancer la san, in ultimul stadiu.
Fusese diagnosticata in urma cu 4 ani, dar invinsese boala momentan, dar cancerul s-a intors mai virulent, ea urmand sa reinceapa chimioterapia in 2 saptamani.

"Am plans tot drumul spre casa", a marturisit el.

In urmatorul an, relatia lor a mers minunat si barbatul a marturisit ca atunci a inteles ce inseamna, de fapt, fericirea. "Am trait cat pentru o viata in acel an".


Din pacate, Genny a murit din cauza bolii, la 15 luni dupa ce s-au cunoscut. Iata o lectie despre cat de important e sa pretuim fiecare zi pe care o traim.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”