Avea cancer si i-au fost extirpati ambii sani, dar a gasit o metoda geniala de a-si reconstrui corpul. Cum arata bustul ei acum

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:40

Nikki Black are 25 de ani si e o actrita din Los Angeles.

In urma cu doi ani, Nikki a mers la doctor pentru un control la sani si a primit o veste groaznica, care avea sa ii schimbe complet viata: avea cancer la sani. Tanara a fost socata de veste, pentru ca nu a mai avut un caz asemanator in familie si avea doar 23 de ani.

Singura optiune pentru tratament era o dubla mastectomie, urmata de chimioterapie. In timpul tratamentului, ea si-a descoperit pasiunea pentru arta, care a ajutat-o sa nu intre in depresie.



"Cand ai cancer la san, iti perzi controlul corpului, in multe feluri. Mi-am pierdut sanii, mi-am pierdut sensibilitatea in zona pieptului, nu mi-am putut pastra nici sfarcurile. In plus, am trebuit sa indur durerea", a povestit ea.

Dupa ce a trecut printr-o operatie de reconstructie mamara, ea a decis sa isi tatueze sanii, pentru a ascunde urmele cicatricilor sub o infatisare artistica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”