Avea cosul gol, dar BUZUNARELE PLINE! Metoda INCREDIBILA prin care un hot a reusit sa fure dintr-un magazin alimentar VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 12:00

Parea o zi obisnuita intr-un magazin alimentar.

Nimeni nu-si putea inchipui ca printre cumparatori s-ar putea afla un hot. Numai ca la un momemnt dat, pe camera de supraveghere a magaznului apare o imagine mai putin obisnuita. Priviti-l pe barbatul imbracat cu tricou negru, intra in magazin si pretinde ca este un client obisnuit. Se plimba printre rafturi ca si cum ar fi interesat sa cumpere ceva. De fapt, individul isi cauta cu privirea viitoare victima.

Nu trece mult timp si apare un barbat imbracat in alb.
Are o borseta la spate ceea ce-i atrage atentia individului in negru. Este victima perfecta. In timp ce victima discuta cu vanzatoarea, hotul ii da tarcoale si se apropie pana cand reuseste sa bage mana in borseta. Ca sa isi mascheze gestul, individul isi acopera mana cu o haina. Cu un tupeu iesit din comun, se face apoi nevazut. Evident, are cosul gol, dar buzunarele pline.

Barbatul pradat si-a dat seama ca nu mai are portofelul in momentul in care a ajuns la casa si a vrut sa achite cumparaturile.
Omul a anuntat politia, iar anchetatorii au reusit sa dea de urmele atacatorului dupa ce au vizionat imaginile surprinse de camerele video.

In varsta de 46 de ani si cu sapte condamnari pentru furt calificat, hotul risca sa ajunga din nou dupa gratii. Individul a fost deja retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor de la Judecatoria Deva cu propunere de arestare preventiva.




 

Taguri: