Avea cosuri pe fata si nu mai scapa de ele, insa timp de o saptamana si-a dat pe fata cu otet de mere! Ce s-a intamplat cu tenul ei la scurt timp

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:27

Otetul de mere sau otetul balsamic de mere are mult mai multe intrebuintari decat cele pe care le stii. Si pe langa faptul ca poate regla anumite functii interne, poate avea efecte miraculoase si asupra pielii.

In primul rand, otetul de mere are un efect antibacterian si inlatura aspectul uleios al pielii. Usuca cosurile si cum bacteriile sunt principala cauza a cosurilor, otetul este ideal pentru curatirea pielii. Iata instructiunile de folosire:

Amesteca 50 de ml de otet de mere cu 150 de ml de apa distilata. Pune amestecul intr-un recipient curat dupa care agita-l. Intai spala-ti fata cu sapun si cu un gel de curatare, apoi ia o discheta demachianta si imbib-o cu otet.

Evita zonele din jurul gurii si a ochilor. Pentru a avea cele mai bune rezultate, fa acest lucru dimineata si seara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.