Avea crize de tuse zilnic si se temea ca are ceva la plamani. A avut un soc cand a vazut ce i-a iesit din gat intr-o dimineata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 23:45

Un barbat in varsta de 52 de ani din Marea Britanie se confrunta cu o tuse extrem de suparatoare de ceva vreme.

Phil Lyndon marturiseste ca era foarte speriat si se gandea ca are ceva foarte grav la plamani, motiv pentru care a mers la medicul de familie pentru un control.

Doctorul i-a dat niste antibiotice si i-a spus sa revina in cazul in care starea de sanatate nu i se imbunatateste. Omul a avut un soc cand, intr-o zi, dupa o criza de tuse, a observat ca a expectorat ceea ce parea a fi larva unei insecte, care avea o lungime de 5 milimetri.



"Am ramas fara cuvinte in momentul in care mi-am dat seama ca este larva unui gandac. Nu imi venea sa cred ca iesise din gatul meu. M-am speriat foarte tare si m-am temut ca organismul meu sa nu fi fost infestat cu paraziti. Am facut rapid o poza cu telefonul dupa care am mers de urgenta la doctor", povesteste el.

Dupa mai multe teste de specialitate medicii l-au linistit si i-au spus ca insecta expectorata pare a fi o larva de libelula pe care, cel mai probabil, a inghitit-o in somn.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti