Avea de cateva zile o mancarime insuportabila la ochi si nu stia de ce. A mers la un control si a avut un soc: e cutremurator ce i-a descoperit medicul oftalmolog acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:20

Cazul de mai jos a uimit o echipa de oftalmologi, care spun ca s-au confruntat foarte rar cu asa ceva.

O femeie se confrunta de cateva zile cu o mancarime la ochi. Initial nu i-a dat importanta, gandindu-se ca este vorba de o simpla iritatie. In cele din urma nu a mai suportat si a mers la un control.

Ce i-a gasit medicul acolo a socat-o: mancarimile erau provocate de fapt de 20 de paduchi, care se pare ca traiau in ochiul stang al femeii de ceva vreme.



Din fericire totul s-a terminat cu bine; globul ocular a fost dezinfectat iar pacienta este in afara oricarui pericol, vederea nefiindu-i afectata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.