Avea de cativa ani umflatura asta pe gat, cand si-a luat mama si a mers cu ea la un cabinet medical, sa se opereze. Cand a vazut ce se afla in interior, femeia n-a putut sa se abtina si sa exclame "Uaaau"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:30

Pacientul se pregatea de nunta si a vrut sa scape de acest chist inaintea momentului.

Dr. Sandra Lee, cel mai vizionat dermatolog de pe YouTube, a publicat un nou videoclip pentru fanii sai pasionati de interventii chirurgicale, cosi, chisturi si valuri de puroi. De aceasta data, are de-a face cu "marfa proaspata", un chist vechi de cativa ani, pe care "proprietarul" nu a incercat niciodata sa il sparga, astfel incat sansele de a nu mai aparea sunt maxime.

Pacientul nu a venit singur, ci insotit de...

mama lui, dornica de a vedea in direct ce scoate doctorul de acolo. Imediat dupa prima incizie, femeia s-a ridicat de pe scaun, sa vada mai bine ce ii face dermatologul fiului ei.

"Uau", a exclamat ea in momentul in care dr. Lee a inceput sa apese cu degetele in jurul inciziei:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.