Avea fata ciuruita de cosuri, dar acum are o piele ca de bebelus. Pare greu de crezut, dar a reusit asta fara creme sau tratamente scumpe! E incredibil ce a facut baiatul asta in fiecare zi, cu perna pe care dormea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 15:30

Cosurile reprezinta o problema pentru multi dintre noi, iar de cele mai multe ori tratamentele scumpe nu dau rezultatele dorite.

Poate parea greu de crezut, insa tanarul din imaginile alaturate a reusit sa scape de aceasta neplacere singur, fara creme si pastile, respectand cu strictete niste reguli simple.

Brian Turner, in varsta de 23 de ani, a avut probleme grave cu acneea inca de la varsta de 12 ani. Insa acum are un ten perfect, de invidiat, si s-a hotarat sa le spuna si altora cum a reusit acest lucru.

El spune ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa isi schimbe in fiecare zi fata de pe perna in care dormea, pentru a impiedica formarea bacteriilor pe suprafata acesteia.

Al doilea lucru: nu si-a mai atins niciodata pielea fetei cu mainile, decat atunci cand era strict necesar. Al treilea lucru: si-a facut un obicei in a se spala pe fata de fiecare data dupa ce transpira.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In afara de cele trei reguli de mai sus, care sunt de aur, dupa cum spune el, Brian a marit consumul zilnic de lichide, de la 2 litri la 3.7

litri (a baut doar apa, a evitat sucurile carbogazoase si bauturile dulci).

In plus, a adoptat o dieta speciala, in care a renuntat la mancarile care contin grasimi, conservanti, indulcitori si gluten.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.