Avea fata distrusa de cicatrici provocate de cosuri, dar a reusit sa scape de ele intr-o saptamana folosind ceva ce toata lumea are in casa! Uite cu ce si-a dat pe fata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:56

Cosurile reprezinta o problema cu care orice persoana s-a confruntat cel putin o data in viata.

Pe langa aspectul inestetic, acestea pot lasa si semne sau cicatrici vizibile pe piele, astfel ca tratarea lor intr-un mod corect si eficient este necesara. Daca ai cheltuit multi bani pe fel de fel de creme specializate, dar nu ai observat un rezultat bun, poti incerca trucul de mai jos.

Nu ai nevoie decat de miere, zahar brun si de o jumatate de lamaie. Stoarceti lamaia peste miere intr-un bol, dupa care amestecati foarte bine, pana cand obtineti o pasta omogena.



Ulterior, dupa ce ati spalat fata cu apa calda, aplicati masca si lasati-o sa actioneze timp de 10 minute, dupa care clatiti. Repetati procedura o data pe zi. Dupa o saptamana veti incepe deja sa observati rezultatele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”