Avea fata plina de acnee si incercase toate cremele pe care i le recomandase dermatologul, insa cineva i-a spus sa isi dea pe ten o coaja de banana. Uite ce s-a intamplat cu pielea ei dupa numai o saptamana!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 23:40

Acneea este cea mai comuna afectiune a pielii. Se poate raspandi din cauza bacteriilor, a porilor inchisi si celulelor moarte sau a sebumului.

Insa, sunt alti factori si mai gravi care cauzeaza acneea precum activitatea hormonala, unele medicamente, diete sau stres.Acneea poate fi frustranta, de oricare natura ar fi ea. Te face sa te simti prost din cauza aspectului pielii si pot aparea pete negre sau cicatrice.

In general, tratamentele au si efecte secundare. Sunt tone de tratamente diferite pentru diferite tipuri de acnee si care vin la pachet cu efecte secundare.



Noroc ca exista si remedii naturale, cum ar fi coaja de banana care contine vitamina A, B, C si E si care contribuie la sanatatea pielii.

Cojile de banana contin zinc, magneziu si fier care ajuta la calmarea pielii inflamate.

Cojile de banane sunt si exfolianti naturali pentru inlatura toxinele din pori.

Cojile de banane sunt antiseptice si previn infectiile cu bacterii care produc acneea.


Cojile de banane sunt bogate in antioxidanti si lupta impotriva germenilor care cauzeaza acneea.


Cojile de banane contin enzime care hidrateaza pielea si vindeca cicatricile prevenind formarea acneei.

Cojile de banane inlatura excesul de sebum ai porilor inchisi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: