Avea fundul atat de mare incat s-a blocat in cada cand facea baie si a avut nevoie de ajutor ca sa se ridice. Dezgustata de cum arata, s-a apucat de slabit si arata de nerecunoscut acum! Iti place?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:57

Dupa ce a slabit 60 de kilograme, cu 10 numere de rochie mai putin, femeia e pregatita pentru o viata noua.

Ajunsa la 130 de kilograme, Tasha Marcisz a incercat sa se ridice din cada de baie, dar a intrat in panica  cand a vazut ca e blocata acolo. Spre rusinea ei, a fost nevoita sa ceara ajutorul sotului ei, Mark, de profesie motostivuitorist, pentru a o debloca si ridica din cada. Erau casatoriti de 22 de ani, dar femeii i s-a parut rusinos sa faca asta.

Pentru a evita problemele viitoare, Mark a decis sa inlocuiasca cada cu o cabina de dus, dar Tasha a luat o decizie si mai drastica: sa scape pentru totdeauna de kilogramele in plus.

Ea a apelat la ajutorul unui consultant particular pentru slabit, care i-a stabilit un regim alimentar echilibrat, cu mancare variata dar in portii de dimensiuni bine stabilite. In prima luna, a reusit sa dea jos 10 kilograme.

"Kate, consultantul meu, mi-a salvat viata, pentru ca a fost de acord sa vina la mine acasa la inceput. De abia dupa ce am slabit 25 de kilograme am avut curajul sa merg la sedintele de grup, unde se fac cantariri saptamanale in grup",

a povestit Tasha.

Dupa 18 luni de la inscrierea in programul de slabit, ea a ajuns la marimea 10 si cantareste doar 65 de kilograme, mai putin de jumatate decat avea la inceputul dietei. Iat-o pe Tasha acum, cu mai putine kilograme decat avea la 20 de ani, cand si-a cunoscut sotul:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”