Avea o cicatrice extrem de mare si urata pe abdomen. E incredibil cum a reusit sa scape de ea, acum nu se mai vede deloc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:05

Cicatricile sunt urme inestetice provocate de rani pe care nimeni nu si le doreste, deoarece raman vizibile pentru tot restul vietii si nu pot fi inlaturate.

O femeie din Brazilia a decis insa sa isi foloseasca talentul pentru a-i ajuta pe cei care le poarta sa uite de aceste amintiri neplacute.

Pare incredibil, dar Flavia Carvalho reuseste sa faca acest lucru, apeland la un truc simplu si eficient: acopera cicatricile cu tatuaje artistice.

Ce impresioneaza pe toata lumea este ca ea face acest lucru gratuit pentru femeile care s-au ales cu astfel de urme din cauza violentei domestice la care au fost supuse.



"Vreau sa redau femeilor sansa de a uita de acea perioada neagra din viata lor. Nu merita sa poarte pe viata urmele terorii. Nu merita sa patimeasca in continuare si sa isi aminteasca prin ce au trecut de fiecare data cand vad cicatricile", spune ea.

Iata cateva lucrari:



Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.