Avea o INFECTIE in ureche si a vrut sa isi puna niste picaturi, dar a incurcat tuburile. O sa iti faci cruce cand o sa vezi ce si-a bagat in ureche

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:39

Barbatul a incercat sa gaseasca recipientul pe intuneric, dar a esuat lamentabil.

Un barbat din China a ramas surd timp de o saptamana, dupa ce a confundat o sticla cu picaturi pentru urechi cu tubul de superglue. Wan Song, de 45 de ani, se recupera dupa o infectie la ureche  si doctorul i-a prescris picaturi.

Intr-o noapte, a simtit o mancarime in ureche si a vrut sa ia de pe noptiera sticluta cu picaturi pentru ureche, apoi a pus cateva picaturi in canalul auditiv.



Dupa cateva minute, a simtit o senzatie de arsura si a aprins lumina. A fost ingrozit sa descopere ca si-a pus, de fapt, superglue in ureche.

In momentul in care a ajuns la camera de urgente, avea urechea, fata si mainile pline cu un strat gros de lipici. Spre surprinderea lui, specialistul ORL care l-a vazut nu i-a facut niciun tratament si l-a rugat sa vina dupa o saptamana la control.


Dupa o saptamana, bucata de superglue uscat a iesit singura din ureche, deoarece membrana interioara secreta mai multe substante care au protejat tesutul de adeziv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”