Avea o transpiratie urat mirositoare, dar a reusit sa scape de ea dupa ce a baut asta in fiecare dimineata! Uite ce are in pahar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:13

O alimentatie perfect sanatoasa este formata din produse 100% naturale si mancaruri usoare, pregatite acasa. Dar in zilele de astazi prea putini oameni mai au timp sa gateasca, iar alimentele bio sunt scumpe.

Acesta este si motivul pentru care multi dintre noi apeleaza la mancarea procesata, care este mai ieftina. Insa fast-food-ul are multe efecte secundare; stiati, spre exemplu, ca provoaca respiratie si transpiratie urat mirositoare?

Daca aveti astfel de probleme, iata un truc simplu si eficient cu ajutorul caruia puteti scapa de ele. Aveti nevoie de 2 mere, 1 bucatita de ghimbir, 5 frunze proaspete de salata, sucul scurs de la o lamaie si o legatura de patrunjel.



Taiati-le in bucatele mici si puneti-le intr-un blender, mixandu-le timp de cateva minute. ULterior, beti cate un paharel din acest suc natural inainte de fiecare masa.

Veti observa ca respiratia si transpiratia urat mirositoare vor disparea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.