Avea pe gat un chist de marimea unei mingi de tenis, care s-a spart iar puroiul putrezea sub piele. A mers la doctor sa il curete si a filmat tot! Ai curaj sa te uiti?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:29

Pacientul a intrat pe mana celui mai celebru medic expert in cosuri, Dr. Sandra Lee.

Invelisul chistului s-a spart sub piele iar continutul se transformase intr-o substanta putreda, asa ca doctorul a trecut imediat la actiune, nu insa inainte de a porni camera de filmat. Pe inregistrare se vede cum substanta verde curge in valuri din gatul barbatului, dupa ce face incizia.

A curs atat de mult puroi, incat Dr. Lee si ajutoarele sale au avut nevoie de masti, pentru a se proteja de lichidul infectios.

"Daca iti intra in par sau te atinge pe piele, iti strica toata ziua", a comentat Lee, care a marturisit ca pana si ea a fost afectata de ce-a vazut:

"A fost ultimul pacient inainte de pranz. M-am dus acasa si m-am asezat in pat o ora, ca sa imi revin, inainte sa mananc."

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.