Avea un chip superb, insa a fost mutilata dupa ce un caine a muscat-o de fata! Iata prin ce cosmar a trecut aceasta fetita si cum arata dupa atac

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:35

Fetita din imaginile alaturate, in varsta de 12 ani, a suferit o trauma care cu siguranta o va urmari mult timp de acum inainte.

Georgia Robinson s-a ales cu rani extrem de grave dupa ce un caine a atacat-o din senin in plina strada. Patrupedul s-a repezit la chipul ei si a muscat-o atat de tare incat adolescenta s-a ales cu partea de jos a fetei aproape sfasiata.

Georgia a avut nevoie de 15 copci iar recuperarea a durat 3 ani, timp in care fetita a ramas si cu o trauma psihica.



"Dupa atac mi-am pierdut complet increderea in mine. Nu voiam sa merg la scoala, nu voiam sa ies din casa, imi era rusine de cum aratam. Nu voiam ca cei din jurul meu sa vada in ce fel am fost mutilata de catre acel caine", marturiseste ea.

Din fericire tanara s-a refacut iar urmele atacului au disparut complet. Acum ea vrea sa le dea un exemplu celorlalti colegi si sa le demonstreze ca, atunci cand ai speranta si vointa, poti trece si peste cele mai mari necazuri.


Vedeti in galera foto de mai jos cum arata Georgia dupa atac. Va avertizam ca imaginea este socanta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.