Avea un ten impecabil inainte de culcare, insa cand s-a trezit dimineata A INCREMENIT! "Arat ca un MONSTRU"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:41

Se stie ca bolile copilariei sunt mai periculoase daca sunt facute la maturitate. Ati vazut insa vreodata cum se manifesta acestea in realitate?

O tanara in varsta de 21 de ani, din Rusia, a aflat pe pielea ei. Fata s-a trezit intr-o dimineata cu o eruptie ciudata pe tot corpul si s-a grabit sa mearga la medic. A fost diagnosticata cu o “balana” varicela si i s-a spus ca, daca va urma tratamentul, nu va avea probleme.

 

Tanara a respectat intru totul recomandarile medicilor, dar cu toate acestea boala s-a manifestat violent si i-a lasat urme vizibile pe chip.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Tanara si-a povestit experienta pe Facebook, unde a si postat fotografii din diverse stadii ale bolii, dar si cu consecintele ei.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-f8e72814eb99948d11304eb4163c82b3.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.