AVEM DOVADA! Iata cine este noua iubita a lui Lucian, fostul manager si iubit al Innei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:42

Deseori, ce se intampla in fata camerelor de filmat, nu este deloc in concordanta realitatea care nu se vede mereu la televizor.

S-au facut multe speculatii in presa cu privire la relatia dintre Inna si impresarul ei, Lucian si, mai nou, despre noua poveste de dragoste pe care o traieste impresarul cu o eleva de clasa a XII-a. Noi insa avem dovada si v-o aratam in exclusivitate pentru dumneavoastra.

De ceva timp incoace, Antonia este una din cele mai mediatizate vedete de la noi. Orice face artista sau isi posteaza pe site-urile de socializare, imediat este in toata presa.
Lucian, cel despre care se spune ca a fost iubitul Innei, a cooptat-o pe frumoasa Antonia in echipa lui de impresariat artistic. Mai nou, vine cu ea la absolut toate evenimentele la care artista trebuie sa fie prezenta.

Are grija sa fie mereu o aparitie impecabila, sa fie amabila, sa nu spuna lucruri nepotrivite si sa aiba o prestatie fara cusur. Doar asta face un impresar, nu? Ce ne-a surprins, insa, a fost faptul ca Lucian mai aduce pe cineva cu el peste.
Balul Albastru, de exemplu. Antonia a fost printre artistii care i-au incantat pe cei veniti la acest eveniment caritabil. Imbracata intr-o tinuta lejera, masculina, Antonia a cantat live si a facut spectacol.

In tot acest timp, Lucian, impresarul ei si al Innei, o privea din umbra. Cat timp nu era atent la Maria, caci Lucian a adus-o cu el si a fost tot timpul grijuliu cu tanara. De fiecare data cand vedeau o camera de filmat insa, incercau sa se ascunda.
Au vorbit toata seara, s-au imbratisat, si-au aruncat ocheade si nu s-au dezlipit o secunda, semn ca relatia lor devine din ce in ce mai apropiata.

La cat de bine se simt impreuna, am putea spune ca povestea dintre Lucian si Inna, despre care s-a scris, este definitiv terminata. Maria rade la orice gluma pe care o face Lucian, asta in timp ce impresarul mai arunca din cand in cand un ochi si la ceea ce face protejata sa pe scena.


Surpriza, insa! Chiar spre finalul prestatiei Antoniei pe scena, cei doi nu mai rezista tachinarilor si Maria il saruta apasat pe Lucian, semn ca relatia lor este mai mult decat o prietenie stransa.




 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.