AVEM DOVADA! Jurnalistii "WOWbiz" au pus mana pe certificatul medico-legal care releva cate zile de spitalizare a necesitat Bianca Dragusanu in urma bataii primite de la Coco Paun

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:04

Declaratiile Biancai Dragusanu, contrazise de certificatul medico-legal.

Saptamana trecuta, Bianca Dragusanu a povestit cu ochii in lacrimi cum a fost batuta cu bestialitate de catre unul dintre fostii ei iubiti, interlopul Coco Paun. Marturisirea ei venea la scurt timp dupa ce toata opinia publica fusese socata de ceea ce i se intamplase cantaretei Alexandra Stan.

Bianca Dragusanu a declarat atunci ca ranile suferite de ea au necesitat cel putin 100 de zile de spitalizare. Jurnalistii" WOWbiz" au mers pe firul povestii si au descoperit chiar si certificatul medico-legal eliberat de autoritati.


Bianca a depus o plangere la Politie in martie 2004 prin care il acuza pe Coco Paun de vatamare corporala. In sprijinul acestei plangeri a prezentat se certificatul medico-legal in care se spunea ca victima, adica Anca Bianca Calintir Dragusanu, numele intreg al vedetei, a avut nevoie de 16- 17 zile de ingrijiri medicale.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/coco-paun-27efdec201ae32cb9009f8bcab7327e7.JPG

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.