Avem nevoie de dovezi ca sa credem in Dumnezeu? Nu rata editia speciala din 18 aprilie, la Teo show

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

Vineri, 18 aprilie, de la ora 16:45, Teo Trandafir va invita la o editie speciala “Teo Show”, o emisiune despre credinta, dedicata sarbatorilor Pascale.

Alaturi de invitatii sai, parintele Cristian Pomohaci, cantaretul Fuego, soprana Daniela Vladescu, actrita Bianca Brad si modelul Rodica Protasievici, Teo Trandafir va incerca sa afle daca avem nevoie de dovezi ca sa credem in Dumnezeu.


In Vinerea Mare vom vorbi despre minuni care au cutremurat credinciosii, incercam sa aflam daca semnele primite de credinciosi sunt fenomene inexplicabile, coincidente sau semne ceresti, dar aflam si despre Sfinti romani, necanonizati, despre care se cunosc putine lucruri.


Avem nevoie de dovezi ca sa credem in Dumnezeu? Semnele Divine pe care le-am primit de-a lungul existentei noastre, cu totii, ne-au fost vreodata de ajuns? Raspunsurile acestor intrebari le putem afla urmarind o emisiune speciala, cu o puternica incarcatura emotionala si spirituala, cu Teo Trandafir si invitatii sai, in editia speciala “ Teo Show ”, din Vinerea Mare, pe 18 aprilie, de la ora 16:45, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.