„Avem noi grijă de domnișoara pentru defăimarea soțului meu” Roxana Dobre, primele declarații după ce soțul ei a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 ian 2024, 12:14

„Avem noi grijă de domnișoara pentru defăimarea soțului meu” Roxana Dobre, primele declarații după ce soțul ei a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere

Sursa: Roxana Dobre Instagram

Roxana Dobre, soția celebrului cântăreț Florin Salam, a făcut primele declarații cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse soțului ei.

Florin Salam a fost acuzat de o tânără în vârstă de 23 de ani că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel din Capitală, în noaptea de 1 ianuarie 2024.

Roxana Dobre, primele declarații după ce soțul ei a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere

Soția lui Florin Salam a vorbit și ea cu jurnaliștii despre acuzațiile care i se aduc manelistului și o acuză pe tânăra de 23 de ani de defăimare. 

„Acum avem noi grijă de domnișoara pentru defăimarea soțului meu. Vorbesc la modul cel mai serios,” a  declarat Roxana Dobre.

Citește și: Pedeapsa pe care o riscă Florin Salam este usturătoare! Ce se întâmplă în cazul în care se dovedește că artistul ar fi agresat-o pe tânără

Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost acuzat că ar fi agresat-o pe tânără într-o cameră de hotel

Celebrul cântăreț de manele nu s-a putut abține și a comentat acuzațiile, imediat după ce a fost la audieri, la sediul Poliției. Acesta părea mai mult amuzat de situație, justificându-se că totul ar fi doar o înscenare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mai mult decât atât, Florin Salam a precizat că tânăra care a depus plângere împotriva lui ar fi doar o victimă și că, de fapt, alte persoane vor să câștige pe spatele său. 

Citește și: Florin Salam părăsește România: ”Plec în străinătate”. Declarații uluitoare făcute de manelist, direct din aeroport

„Aici e o înscenare, dar n-a formulat-o bine.

Trebuia să găsească o altă variantă, o altă schiță, o altă păcăneală.

Sigur că m-a șantajat cu bani. Eu aș putea să spun multe acum. A venit cu un băiat, băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo. Și nu a lăsat-o bine, pentru că nu trebuia să rămână cu mine. Eu eram acolo, ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot.

Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să-mi ceară bani.

Persoana asta care face asta, ea n-ar vrea, dar a primit vreo șpagă și indicații,” a declarat cântărețul de manele, potrivit Kanal D2.

Amintim că Florin Salam a fost acuzat că ar fi lovit o femeie în vârstă de 23 de ani, după ce a întreținut relații intime cu aceasta într-o cameră de hotel din Grand Hotel București.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.