Avem o tara buna de pus in rama! Romanasul nostru e cand vesel, cand trist si mereu surprinzator! Cu un ochi rade, cu altul plange si isi traieste povestea de viata fara inhibitii! Iata care sunt nominalizarile pentru cea mai trasnita poveste

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Din categoria "Ca la noi la nimeni" au fost nominalizate urmatoarele cazuri:

Romanii fac haz de necaz si ce nu ii omoara ii intareste. Pai unde in alt colt din lumea asta mare mai descoperi talente ca ale noastre, personaje si povesti care ar putea intra oricand in cartile de literatura universala? Pana una alta le trecem in catastiful "Ca la noi la nimeni" si vi le readucem pe micile ecran. Iata care sunt nominalizarile la categoria "Ca la noi la nimeni":

Prima nominalizare este reprezentata de satenii din Ialomita, care se cearta mai ceva ca intr-un film sangeros.

Purtatorii de itari isi alearga prin batatura consoarta, isi arunca vorbe de ocara cat e ziua de lunga si isi cara palme si pumni doar doar ii aude primarul care sa le deconteze bataia cu bani europeni. Si uite asa daca sunt norocosi la o palma si un ochi vanat, coana Europa le introduce in buzunar mai bine de o mie de euro.

A doua nominalizare ii aprtine doamnei Nuti, care are batatura plina de oratanii si un tap pus la fereastra pe post de muscata vesela.

Femeia are buletin de Bucuresti dar apucaturile nu ii sunt de capitala, spun suparati vecinii de peste gard. Dar cine ce treaba are cu gura lumii, duduia e in cautare de dragalau care sa o iubeasca si pe ea si pe animalele care i-au invadat ograda.

A treia nominalizare apartine celui mai renumit sef de satra. Dupa o vara plina de lacrimi si suspine, bulibasa a pornit pe cararile patriei sa caute mahmudelele pierdute.

Se cauta prin buzunare si tot nimic nu gaseste. E sarac lipit si i s a pus pe inima. Piranda sufera si ea in tacere fara zgarda de aur la gat iar seful satrei este convins ca sufera de "cardiace".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


A
patra nominalizare este reprezentata de vrajitoarele care au mers in schimb de experienta. S-au dus vremurile cand vrajitoarele stateau cu un ochi in ghioc si celalalt in glob ca sa vada ce se mai intampla prin lume. De cand cu internetul, si granitele deschise, vrajitoaria s-a globalizat. Una dintre ghicitoare si-a lasat palatul acasa si a plecat la capatul lumii doar in papuci. A fost in schimb de experienta la shamanii din Peru.

O alta nominalizare este reprezentata de talentatele dansatoare. N-are tara atatea scene cate talente are urmatoarea dansatoare. Cu talonul de pensie in buzunar doamna Viorica se misca bine de tot. In vreme ce suratele ei fac poteca la piata, ea da drumul la casetofonul cu muzica oprientala si se pune pe dantuit pana sar tiglele de pe casa.
Precum greierele din balada au cantat o vara intreaga.

Au crezuit ca soarele pe cer o sa stea tot anul si au tinut o tot intr o petrecere, dupa ce si au gasit talentul pe fundul paharului. Gura casca au fost slava domnului asa ca artistii s au desfasurat mai ceva ca la festivalul mamaia pe vremuri, - sectiunea "creatie".

De departe cea mai surprinzatoare si deochiata a fost povestea violului de la Pacureti, traita de tanti Nela. A fost sau n-a fost, cum ce sa fie un viol... e ratat sau s-a intamplat? Astfel, femeia care a reusit sa tina o tara intreaga cu sufletul la gura de indata ce a rostit parola: "viorele, piciorul!" este castigatoarea locului intai la categoria "Ca la noi la nimeni".

##VIDEO173061##

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.