Avem parte de o primavara capricioasa! Iata cat de afectata este sanatatea noastra de aceste schimbari bruste de temperatura VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 15:15

Grea mai e pentru bietul roman primavara asta! Ba ii e cald de nu mai poate, ba trebuie sa isi scoata jacheta de iarna din sifonier.

Si macar daca asta ar fi tot! Medicii spun insa ca organismul este slabit dupa iarna, iar aceste fluctuatii de temperatura de la o zi la alta numai bine nu ne fac.

 

Specialistii spun ca nu trebuie sa uitati sa mancati cat mai multe fructe si legume daca vreti sa treceti peste aceasta perioada fara sa va imbolnaviti.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Virozele nu sunt singurul pericol. Mai sunt si asteniile de primavara, asa ca daca va simtiti mai tristi in aceasta perioada exista un leac la indemana: multe plimbari prin parc, oricat de urat ar fi afara.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.