Avem primele imagini! "Ce cauta Andreea Tonciu printre sorcove?" S-a mers prea departe cu strategiile la Bravo, ai stil Celebrities! Vino pe Kanal D, la ora 22:00 si vezi cat stil au vedetele

Autor: O.P.

La Bravo, ai stil Celebrities strategiile depasesc orice imaginatie, iar concurentele isi arunca vorbe dure. Ce se intampla in competitia stilului? ASTAZI, de la 22:00 fii pe Kanal D.

La Bravo, ai stil Celebrities se tes strategii neintelese! Certurile dintre concurente iau intorsaturi neasteptate, iar replicile pretendentelor la titlul de "cea mai stilata" depasesc imaginatia muritorilor!

Avem primele imagini din editia incendiara a acestei seri!

Vezi aici Kanal D live

Citeste si: Bianca Rus, aparitie uluitoare in Gala "Bravo, ai stil! Celebrities"! Juratii au fost socati: "Esti penibila"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandra Ungureanu a cantat live in Gala "Bravo, ai stil! Celebrities"! Uite cat de bine a interpretat o piesa a Patriciei Kaas

Citeste si: Oana Radu a fost ceruta in casatorie! A detonat bomba la "Bravo, ai stil! Celebrities"

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.