Avem primele imagini din noul show de la KANAL D, prezentat de Chef Foa! Cum se desfasoara "Cine-i Chefu'?"

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 iun 2018, 11:32

"Cine-i Chefu'?" debuteaza luni, 18 iunie, de la ora 17:00, la KANAL D.

Noul show culinar combina comunicarea in cuplu cu gastronomia, ceea ce duce la situatii amuzante si la descoperirea unor retete delicioase!

Concurentii vor evolua si se vor distra copios, sub supravegherea lui Chef Foa, intr-un decor spectaculos, cu o bucatarie complet echipata si functionala, cu ustensile gata sa vina in ajutorul concurentilor, dar si cu o camara plina ochi cu bunatati si ingredientele atat de necesare realizarii unor meniuri delicioase.

“Concurentii din prima editia a emisiunii au fost incantati de format si sunt convins ca s-au distrat pe cinste! Am o pura curiozitate, vreau sa ii descopar pe ei ca oameni, actionand sub presiunea Chef-ului. Sunt entuziasmat de formatul emisiunii pentru ca imbina, intr-un mod inedit, pasiunea pentru gatit cu dragostea pentru jumatatile noastre”, a spus Chef Foa, prezentatorul show-ului culinar de la Kanal D. 

Iata primele imaginii din editia de luni a "Cine-i Chefu'?":

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.