Aventura s-a TERMINAT. Fiica lui Adrian Minune a plecat acasa insotita de nevasta manelistului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:49

Dupa o saptamana in care si-a tinut parintii pe jar si toata Romania a fost curioasa sa vada ce se va intampla in continuare cu povestea ei de iubire, Carmen a mers la politie.

Franco si mama lui au plecat impreuna de la politia din Ilfov. Tanarul era vizibil afectat de faptul ca a fost "fortat" sa se desparta de iubita lui. Carmen va pleca si ea acasa, cu mama ei, Cati.  Fiica lui Adrian Minune nu a mai putut amana momentul si, impreuna cu iubitul ei, s-a dus sa dea declaratii la sediul IPJ Ilfov.

Cei doi tineri au ajuns la politie in jurul orei 14.

Amandoi au dat declaratii cu privire la disparitia lor. Prima care a raspuns intrebarilor puse de politisti a fost Carmen Simionescu. Ea a fost nevoita sa le spuna oamenilor legii daca a fost rapita sau sechestrata, ce a facut si unde a fost in ultimele zile, de cand parintii ei au dat-o disparuta.

Carmen si Franco au venit la politie tinandu-se de mana, relaxati si zambitori, fara sa para ca le pasa de tevatura facuta in presa in ultimele zile.

Ei erau insotiti de mama lui Franco. Cum de la politie Carmen trebuie sa fie luata de unul dintre parinti, la sediul IPJ Ilfov a ajuns in urma cu putin timp Cati, sotia lui Adrian Minune.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mama adolescentei a venit sa o ia acasa. Cati Simionescu era trista si foarte afectata de "cosmarul" prin care a trecut in ultimele zile, cand fiica ei nu a fost acasa.

Reprezentanta Politiei Ilfov a declarat ca nu s-a comis nicio infractiune in cazul plecarii de acasa a lui Carmen Minune.

Vezi video si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.