Aventuri cu Vica, in Turcia! Blondina si Oana Roman au mers la detoxifiere! Trebuie sa vezi ce "varsta biologica" au cele doua!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 15 iul 2022, 02:20

Aventurile Vicai au continuat la WOWbiz, iar ultimul episod a fost de-a dreptul fascinant. Vica a mers alaturi de Oana Roman in Turcia, la Bodrum, acolo unde au luat parte la un program de detoxifiere.


Oana Roman a luat parte pentru prima data la un astfel de program, in timp ce Vica este la a doua experienta de acest gen. 

Prima seara au dormit linistite, iar a doua zi au inceput totul in forta. Oana a fost cea mai necajita pentru ca nu a avut acces la cafea, in schimb s-a putut bucura de o priveliste de zile mari. 

Prima investigatie a scos la lumina "varsta biologica" a fiecareia, iar aici au fost rezultate diferite.
Vica a aflat ca are 35 de ani ca varsta biologica, fata de 41 varsta ei, in timp ce la Oana valorile au fost putin mai mari, "varsta reala" a organismului fiind cu 9 ani mai batrana decat este in realitate, dar totul se datoreaza problemelor de sanatate pe care le-a intampinat imediat dupa ce a nascut.


Programul a fost unul interesant, cu sucuri si alimente speciale in fiecare zi, dar si cu tratamente specifice.
" A fost extraordinar. Ai senzatia ca te curata. Instinctiv iti dai seama ce ai de facut si simti ca te cureti", a explicat Oana.

Dieta lor a fost diferita pentru ca Vica a consmuat numai sucuri, iar Oana a mers pe mancaruri raw-vegane. 
Totusi, acest tratament a avut si beneficii pentru ca fetele s-au bucurat de sesiuni de masaj si relaxare, de bai turcesti si alte lucruri foarte interesante.


Vica si Oana au fost extrem de incantate de ce au descoperit la Sianji Wellbeing  Bodrum, unde au ajuns prin agentia Bonus Travel. Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul  exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase.


" Sunt bucuros sa constat ca oamenii din Romania sunt interesati de programele de detoxifiere si de un mod de viata sanatos, astfel incat sa isi mentina starea de bine si aspectul placut.
Acest lucru ma face si mai motivat sa dezvolt in continuare aceasta metoda de terapie si infrumusetare, astfel incat  sa aduc noi programe de sanatate, slabire si intinerire
", a spus Cesur Durak, care a ajutat o multime de oameni, persoane publice si vedete, sa experimenteze deja aceste programe de detoxifiere recomandate tuturor celor care vor sa fie in forma, sa aiba o viata sanatoasa, sa invete sa se hraneasca si sa traiasca armonios.


Urmareste filmarile facute in Turcia!

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta