Averea actorilor din serialele turcești. Cine sunt cel mai bine plătiți actori și cât câștigă pe episod

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 nov 2022, 07:10
burak ozcivit Foto(5)

Burak Ozcivit, un actor iubit si apreciat de publicul din Turcia si din strainatate

Sursa: Instagram Burak Ozcivit

Actorii din serialele turcești au devenit din ce în ce mai admirați de publicul larg datorită talentului lor. Iată cine sunt cel mai bine plătiți actori!

Rolurile jucate în seriale turcești de excepție, aspectul lor fizic, inteligență și talentul lor uluitor i-au ajutat să devină cei mai apreciați, dar și cel mai bine plătiți actori ai Turciei în prezent. Deși nu au foarte mare experiență pe platourile de filmare, mulți dintre actorii turci au reușit să cucerească publicul încă de la primele lor apariții pe micile ecrane, ceea ce i-a adus pe culmile succesului și implicit le-au adus și venituri din ce în ce mai mari.

Astfel, mulți actori turci au început să fie din ce în ce mai bine cotați și să acumuleze averi fabuloase. 

Çağatay Ulusoy strânge o avere pentru fiecare episod din serialele turcești în care a jucat

Unul dintre cel mai bine plătiți actori turci ai momentului este nimeni altul decât celebrul și carismaticul Çağatay Ulusoy, care a devenit cunoscut publicului după apariția sa uluitoare în serialul Yaman, rol ce i-a adus mare succes și l-a propulsat în anul 2013 printre cei mai apreciați actori tineri din Turcia.

Treptat au urmat multe alte roluri jucate magistral, iar
Çağatay Ulusoy la doar 31 de ani a devenit în prezent unul dintre cei mai bine cotați actori turci.
După o perioada de absența, Çağatay Ulusoy a revenit în lumina reflectoarelor cu un nou proiect ce se anunță unul de senzație, „Yalı Çapkını” („Pescărelul albastru”), pentru care va încasa suma record de 450.000 de lire turcești (echivalentul a circa 44.000
de euro) pe episod. Un mare succes i-au adus în ultimii ani și producțiile „The Protector” sau drama „Cartierul supraviețuirii”/ „Paper Lives”, difuzate pe Netflix.

Burak Özçivit câștigă zeci de mii de euro pe episod

Un alt mare actor talentat și extrem de apreciat de publicul larg este Burak Özçivit (36 de ani), care se numără și el printre cei mai bine cotați actori ai momentului în Turcia.

Acesta a făcut furori cu rolul principal Kemal din serialul Dragoste infinită, în anul 2017, când a primit circa 250.000 de lire turcești (25.000 de euro) pe episod. Iar în cel mai recent proiect al sau, serialul istoric, „Kuruluş Osman”, care a avut premieră în Turcia în 2019, Burak Ozcivit încasează aproximativ 325.000 de lire turcești pe episod (32.000 de euro), ptrivit hurriyet.com.tr

Citeste si: Cele mai iubite cupluri din serialele turcești. Actori care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Kıvanç Tatlıtuğ – actorul din seriale turcești, face mulți bani din reclame

Dacă până nu demult Kıvanç Tatlıtuğ (37 de ani) câștigă enorm de mult de pe urmă rolurilor jucate în serialele turcești, în ultimii ani, acesta a început să câștige foarte mult din reclamele filmate. Publicul din România l-a cunoscut pe Kıvanç Tatlıtuğ în serialele: „În dragoste și în război”, „Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă” și „La răscruce”, iar anul trecut acesta a jucat în serialul „Bir Denizaltı Hikayesi” („Povestea unui submarin”), pe platforma Netflix și tot acolo a filmat și pentru

un film artistic intitulat „Aşıklar Bayramı”/ „Sărbătoarea îndrăgostiților”. În ultimii ani acesta a reușit să încaseze circa 200.000 de lire turcești pe episod (24.000 de euro).
Potrivit tvmania.ro, Kıvanç Tatlıtuğ a primit circa 11 milioane de lire turcești (aproape un milion de euro) pentru a participa la filmarea unei reclame pentru un detergent de vase finlandez.

Can Yaman a devenit un star internațional și are câștiguri pe măsură renumelui

Celebrul și carismaticul actor Can Yaman a devenit faimos în Turcia și peste hotare odată cu rolul principal jucat în serialul Vi de iubire, pentru care a reușit la acea vreme să câștige circa 100.000 de lire turcești pe episod (10.000 de euro). În ultimii ani acesta a decis să plece în Italia, acolo unde a filmat într-un serial de excepție, „Viola come îl mare”, alături de celebra actrița italiană, Francesca Chillemi. Pentru acest proiect grandios și care a înregistrat un mare succes, Can Yaman a câștigat circa 90.000 de euro. Însă în ultimii ani Can Yaman s-a lansat și în afaceri, creându-și propriul parfum, „Can Yaman Mania” (care costă 84 de euro), care evident că i-a rotunjit veniturile.

Kenan Imirzalıoğlu, un actor de succes care se numără încă printre cei mai bine cotați

Cu o experiență pe platourile de filmare de peste 20 de ani, Kenan Imirzalıoğlu a fascinat și continuă să surprindă publicul cu talentul și carisma să, chiar și la 48 de ani. Acesta este cunoscut publicului din serialele: „Viață nedreaptă”, „Inimă nebună” și „Ezel” și a ajuns că încaseze circa 200.000 de lire turcești (24.000 de euro) pe episod. Kenan este căsătorit cu actrița Sinem Kobal, care i-a dăruit o fiica în vârstă de doi ani și de curând acesta a anunțat în presă că va deveni din nou tătic.
Pe lângă câștigurile din serialele turcești, Kenan este și prezentatorul emisiunii concurs Vrei să fii milionar, în Turcia, pentru care primește un salariu atractiv, însă are de gând să revină cât mai curând și pe platourile de filmare.

Citeste si: Vara nunților în Istanbul! Patru cupluri de actori și cântăreți celebri se vor căsători în această vară, spre marea încântare a publicului!