Averea spectaculoasă a fraților Fabian. Cum a reușit o crimă cu sânge rece să fie ascunsă în spatele a miliarde de euro

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 feb 2024, 17:30

Averea spectaculoasă a fraților Fabian. Cum a reușit o crimă cu sânge rece să fie ascunsă în spatele a milioane de euro

Sursa: arhivă

Într-o seară aparent plină de strălucire și opulență, petrecerea cu vedete de top, la care au participat Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, s-a transformat într-un coșmar la after-party-ul privat al clanului Fabian. Tinerii membri ai acestui clan notoriu, Solomon, Armando și Luis, au fost arestați pentru uciderea lui Sorin Eugen Anghel, eveniment ce a stârnit un val de întrebări cu privire la proveniența fabuloaselor lor averi.

Frații Fabian, fiii cunoscutei vrăjitoare Sidonia, pare să trăiască o viață de lux, cu haine de la cele mai prestigioase case de modă și pasiuni pentru mașini de colecție și călătorii exotice. 

Bijuterii de lux, mașini de colecție și o tragedie nefastă

În postările lor pe rețelele de socializare, cei trei frați par să se bucure de fiecare lux pe care și-l permit, de la iahturi în Dubai la călătorii prin Monaco, Singapore și insula lui James Bond.

Recent, Solomon, membrul cel mai activ pe social media al clanului, a anunțat vânzarea unui ceas Rolex Daytona de aur cu diamante și documente de la fabrică, subliniind nivelul lor de opulență. Cu toate acestea, întrebarea care stă pe buzele multora este: de unde provine această bogăție?

Citește și: „Tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu”. Antonia, primele declarații după crima de la Padina. Cum a încercat artista să-l apere pe Alex Velea

Cert este că, în spatele acestor bogății, stă ascunsă crima petrecută la Padina, unde cei trei frați au fost reținuți în urma uciderii lui Sorin Anghel, un individ în vârstă de 42 de ani. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Suspecții dau vina pe victimă. Ce au declarat autoritățile

Investigațiile autorităților au arătat că frații Fabian susțin că uciderea lui Sorin Anghel a fost în legitimă apărare, acuzând victima și alți atacatori că ar fi fost la originea conflictului.

Însă procurorii contrazic aceste afirmații, susținând că există dovezi clare că cei trei au acționat cu intenția de a ucide, chiar și atunci când victima era căzută și neputincioasă.

Citește și: "Aici și-a găsit sfârșitul" Tragedie în Munții Făgăraș: Un tânăr salvamontist și-a pierdut viața într-o avalanșă

Mai mult, evenimentele au fost înregistrate atât în interior, cât și în exterior, arătând cu claritate momentul tragic.

Sorin Anghel a fost ucis la o petrecere de Ziua Îndrăgostiților dintr-un hotel de lux din Padina, unde se aflau, pe lângă frații Fabian, și alte vedete renumite. 

Totul ar fi pornit de la faptul că suspecții ar fi comentat de soția victimei, iar acesta a sărit nervos asupra lor. De aici, lucrurile au degenerat și au transformat ceea ce avea să fie o petrecere distractivă într-o adevărată tragedie.