Avertismentul Biancăi Drăgușanu pentru tinerele care vor să își injecteze acid în buze. Ce le-a sfătuit diva inainte sa se apuce sa isi facă intervenții

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 feb 2022, 11:55

Cum arata acum Bianca Dragusanu dupa ce si-a topit acidul din buze

Sursa: Captură KANAL D

Bianca Dragusanu s-a transformat total de cand si-a topit acidul din buze.

Diva a fost invitata in emisiunea Teo Show unde a povestit despre cele doua interventii de la nivelul fetei, respectiv cea de la ochi unde si-a pus un fir pentru a-si face forma "foxy eyes" si cea de topire a acidului din buze. Bianca Dragusanu nici nu a vrut sa auda sa se demachieze in direct deoarece a spus ca buzele ei sunt prea mici si mai au nevoie de niste retusuri.

Citeste si: De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct: "Niciodată nu le-am avut atât de mici. Eram obișnuită cu crenvurști"

Cum arata acum buzele Biancai Dragusanu dupa ce si-a topit acidul

Mai mult de cat atat, diva a mai spus ca nu mai vrea sa aiba buzele ca niste cremvursti asa cum le avea inainte.

Chiar daca a fost criticata de foarte multe ori pentru felul in care arata la nivelul buzelor, Bianca Dragusanu a tinut sa spuna ca ea fost de fiecare data un trendsetter si cele mai multe domnisoare de oras au copiat-o:" Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-o dată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu "crenvuștii" ăia, a fost ceva șocant. Îmi plăceau "crenvuștii" mei, dar eu am lansat trendul ăsta.
Sunt un trend setter. Toată lumea se ducea la medicul estetician cu poza mea, deși marea majoritate mă critica pentru mărimea buzelor mele. S-au făcut toate așa și pentru asta nu mai vreau să fiu așa. 
Eu vrea să fiu altfel."  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sfatul Biancai Dragusanu pentru tinerele care vor sa isi faca interventii chirurgicale

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Drăgușanu, despre decizia de a-și ”topi” buzele:”Nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel”

Bianca Dragusanu a mai dezvaluit faptul ca de multe ori i-a ajuns la urechi ca se arunca cu capul inainte cand e vorba de operatiile estetice si interventiile pe care si le face.

Diva a tinut sa atraga atentia ca niciodata nu face ceva pana nu se informeaza corect si stie toate repercursiunile si acelasi lucru le sfatuieste si pe tinerele care vor sa schimbe ceva prin interventii invazive sau nu:" "Să se documenteze înainte și să țină întotdeauna cont și de părerea medicului, pentru că eu nu am ținut cont. Asta nu înseamnă neapărat că am făcut ceva greșit, dar cu timpul mi-am dat seama că e bine să ții cont și de părerea medicului."
, a spus Bianca Drăgușanu in exclusivitate pentru Teo Show.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.