Avertismentul lui Marcel Vela cu privire la grătarul de 1 mai! Ce vor avea voie sa faca romanii!

Autor: O.P.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, îi îndeamnă pe români să se gândească de două ori înainte să iasă din case de 1 mai.

1 Mai la mare înseamnă deja tradiție pentru români. Încă de pe vremea comunismului, de sărbătoarea muncitorească, Litoralul era luat cu asalt de turiști, în special tineri, dornici de distracție prelungită și o baie în apa rece a mării, după chef.

Fenomenul s-a perpetuat și s-a amplificat, astfel că 1 Mai a ajuns să însemne un boom de încasări pentru hotelieri, proprietari de pensiuni, de restaurante, cluburi și terase.

Iar pentru turiști, mai mult decât un trend.

Citeste si: Ce este starea de alertă și de ce ar putea fi necesară după data de 15 mai?

Ministrul de Interne a făcut un apel la români, să își analizeze prioritățile și să își protejeze sănătatea, în contextul aproprierii zilei de 1 mai. De asemenea, Marcel Vela a spus că relaxarea măsurilor după 15 mai se va face gradual. 

„Dragi prieteni, mulți dintre dumnevoastră m-au întrebat cum va arăta relaxarea după 15 mai. Aceste măsuri de relaxare vor fi făcute gradual. După 15 mai trebuie să fim și mai responsabili. Stiu că se apropie data de 1 mai și că vremea e frumoasă.

E momentul să ne analizăm prioritățile și să ne dăm seama de ceea ce contează cu adevărat. Sănătatea și protejarea noastră și acelor dragi”, a declarat Marcel Vela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Actorul care il interpreteaza pe Yilmaz in „Ma numesc Zuleyha”, declaratii despre ce isi doreste sa faca dupa ce omenirea va reveni la normalitate

Citeste si: Nelu Tătaru a aruncat BOMBA în direct! In ce conditii se prelungeste starea de urgenta dupa 15 mai!

Citeste si: Avertistent de ultim moment! Cum te poți îmbolnăvi de coronavirus fără să intri în contact cu o persoană infectată sau o suprafață contaminată

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.