AVERTIZARE: COD GALBEN de ploi valabil pentru 20 de judete din Romania

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:03

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi abundente valabil pentru 20 de judete din Romania. Miercurispre joi precipitatiile vor domina intreaga tara.

Va ploua in intervalul 2 aprilie, de la ora 23:00 pana pe 3 aprilie, ora 09:00. Precipitatiile vor fi indeosebi in vestul si sud-vestul tarii. In Banat, vestul si nordul Olteniei si sudul Crisanei, cantitatile de apa vor atinge local 25 L/MP, in timp ce in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali se vor depasi izolat 50-60 l/mp.

 

De asemenea, va ploua in toata tara si in perioada 3 aprilie, ora 09:00- 4 aprilie, ora 09:00.

Se vor inregistra mai ales averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. In Oltenia, vestul Transilvaniei si Maramures, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp, iar in zona Carpatilor Meridionali vor fi peste 60-70 l/mp.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa: RTV

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.