AVERTIZARE METEO: CANICULA si disconfort termic pana duminica! Vezi ce temperaturi se vor inregistra

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:43

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteo de canicula si disconfort termic valabila in cea mai mare parte a tarii, de joi pana duminica.

In intervalul 25 – 28 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi frecvent pragul critic de 80 al disconfortului termic in zonele de campie si pe arii mai restranse in cele de deal si de podis.

 

In Banat, Oltenia si sudul Munteniei vremea va deveni caniculara si se vor inregistra temperaturi maxime de 35...36

de grade.

 

Joi, vremea va fi in general frumoasa, dar si calduroasa in  cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade in Oltenia, sudul Banatul si al Munteniei.

 

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata dar cu unele innorari si izolat ploi slabe, posibil insotite de descarcari electrice, in partea a doua a zilei in Moldova si nordul Carpatilor Orientali, iar seara si noaptea in nordul si estul teritoriului precum si la munte.

 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 9 grade.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

La Bucuresti vremea se va mentine frumoasa, dar si calduroasa.

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 16...19 grade.

 

Vineri vremea se va mentine calduroasa indeosebi in vestul si in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade in Lunca Dunarii.

 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, pe arii restranse in nordul, centrul,

estul teritoriului si la munte.

 

Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 21 de grade.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.