Avertizare meteo: COD GALBEN de canicula in weekend. Vezi ce judete sunt afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:15

Capitala si 22 de judete din sudul si estul tarii vor fi sub avertizare cod galben de canicula sambata si duminica.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, "sambata si duminica, in regiunile sudice si estice canicula va persista, se vor inregistra frecvent valori de 36- 38 de grade si izolat 39 de grade, iar disconfortul termic se va mentine accentuat".

 

Duminica dupa-amiaza se vor inregistra, local, valori termice de 35-37 de grade si in regiunile vestice si centrale, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si izolat va depasi pragul critic de 80.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Avertizarea cod galben de canicula vizeaza Capitala si judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges si Valcea.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.