AVERTIZARE METEO: COD GALBEN de furtuni si ploi torentiale! Vezi ce zone sunt afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:38

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant valabila de marti de la ora 15:00 pana miercuri la ora 15:00 in mai multe zone din tara.

Din a doua parte a zilei de astazi, 30 iulie si pana in dupa-amiaza zilei de maine, 31 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei.

 

In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce trecator vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cantitatile

de apa vor depasi local 25 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii mai restranse.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.