AVERTIZARE METEO: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 14:14

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ploi si descarcari electrice valabila pentru mai mute judete din Romania.

Intre orele: 14:45 si 16:00

In zona: estul judetului Neamt si vestul judetului Iasi.

Se vor semnala: ploi sub forma de aversa, iar cantitatile de apa vor atinge si depasi 25...30 l/mp, grindina, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Intre orele: 14:30 si 16:00

In zona: judetul Brasov, in zona localitatiilor Fagaras, Sambata de Sus, Rupea.

Se vor semnala: Ploi cu caracter de aversa ce pot depasi izolat 25 l/mp, descarcari electrice, izolat grindina de mici dimensiuni.

 

Zona de interes: Local in zona de munte a judetelor Valcea (inclusiv zona Voineasa-Calimanesti) si Gorj.

 

Avertizare valabila in intervalul: 13:35-15:35

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Fenomene meteorologice asteptate: Averse de ploaie, descarcari electrice, intensificari ale vantului, conditii de grindina.

 

 

Intre orele: 14:00 si 15:00

In zona: mai ales zona de munte a judetelor Bacau (inclusiv localitatea Buhusi) si Neamt (inclusiv localitatea Tg. Neamt).

Se vor semnala: ploi sub forma de aversa, iar cantitatile de apa vor atinge si depasi 25 l/mp, conditii de grindina, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Intre orele: 14:15 si 15:30

In zona: jumatatea nord-estica a judetului Buzau, inclusiv localitatea Ramnicu Sarat.

Se vor semnala: averse de ploaie ce pot depasi izolat 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului si conditii de grindina.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.