AVERTIZARE METEO: COD GALBEN de ploi si vant puternic. Vezi care sunt zonele afectate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:33

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, valabila de miercuri de la ora 20.00 pana joi la ora 23.00.

Vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora.

Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

In intervalul mentionat vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii si vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina.

Cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei, iar in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Caras-Severin se vor depasi izolat 50 l/mp.

Vantul va avea intensificari in regiunile sudice cu viteze ce vor depasi la rafala 50...60 km/h si temporar in restul teritoriului, in principal in timpul averselor.

In judetele din jumatatea sudica a Munteniei, precum si in judetul Olt vor fi manifestari de instabilitate atmosferica si se vor acumula cantitati de apa cuprinse in general intre 15 – 20 l/mp.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.