Avertizare meteo!COD GALBEN de vant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:16

Desi calendaristic e primavara, daca ne luam dupa vremea de afara e inca iarna.

In loc de soare si ghiocei, Martie ne aduce rafale puternice de vant. De maine noapte, meteorologii au emis cod galben de avertizare.

In aproape toata jumatatea de est a tarii, viteza vantului va ajunge chiar si la 70 de km pe ora. Asta in timp ce in zonele montane, vantul va bate cu o viteza de aproape 100 de km pe ora. Avertizarea este valabila pana duminica seara.


 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.