Avertizare meteo: cod galben de vreme severa imediata in mai multe judete! Se intampla chiar inainte de Craciun, uite ce zone sunt afectate

Autor: B.M.
Actualizat: 24 dec 2017, 09:18

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vreme severa imediata valabil astazi, pana la ora 14:00.

In intervalul mentionat, in zona de munte a judetului Caras Severin se vor semnala intensificari ale vantului in zona montana la peste 1800 metri, cu viteze la rafala de 90-100 km/h.

In judetele Vrancea, Iasi, Bacau, Vaslui, Botosani, Galati, Neamt si Suceava vantul va prezenta intensificari locale ce vor atinge si depasi la rafala 55..60 km/h, izolat 70 km/h.

De asemenea, in zonele de munte ale judetelor Mehedinti, Gorj si Valcea, in zona montana inalta, vantul va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 80-90 km/h viscolind ninsoarea sau spulberand zapada si determinand

scaderea vizibilitatii.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.