Avertizare meteo: Cod portocaliu de FENOMENE PERICULOASE in urmatoarele ore

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 14 dec 2018, 13:31

Potrivit ANM, in intervalul 14 decembrie, ora 19 – 16 decembrie, ora 18 aria precipitatiilor se va extinde si va cuprinde cea mai mare parte a tarii.

In noaptea de vineri spre sambata (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori. Din a doua parte a zilei de sambata (15 decembrie) in Dobrogea va ploua, iar in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si local in Transilvania vor fi precipitatii mixte si se va forma polei. Local, precipitatiile vor fi importante cantitativ.

  • Cod galben

In intervalul 14 decembrie, ora 23 – 16 decembrie, ora 18, in Banat, cea mai mare parte a Crisanei, vestul si sudul Transilvaniei, vestul si nordul Olteniei, jumatatea de nord a Munteniei, precum si

in zona Carpatilor Meridionali. Occidentali si de Curbura vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare si se va depune strat consistent de zapada. Local se vor cumula 25…30 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

 

Vantul va avea intensificari la munte, cu rafale de peste 60 km/h, dar si in regiunile sudice si sud-vestice, cu viteze, in general, de 45…50 km/h.

 

  • Cod portocaliu

In intervalul 15 decembrie, ora 06 – 16 decembrie, ora 12, in judetele Timis si Caras-Severin, precum si in zona de munte a judetelor Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita si Prahova va ninge abundent, se vor cumula peste 60…70 l/mp, iar stratul de zapada nou depus va fi semnificativ. In zona montana inalta va fi viscol, iar rafalele vor depasi 70 km/h.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?