AVERTIZARE METEO de VANT PUTERNIC. Vezi ce judete sunt afectate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:34

Meteorologii au emis, joi, o avertizare nowcasting de vant puternic in judetele Brasov, Sibiu, Caras-Severin si Timis, precum si de ceata in Botosani, Bacau, Vaslui,Vrancea, Galati, Iasi, Suceava si Neamt.

Potrivit avertizarii nowcasting, valabila pana la ora 12.00, in sudul judetelor Brasov si Sibiu, inclusiv in municipiile Brasov si Sibiu, precum si in zona montana vor fi intensificari ale vantului cu viteze care vor depasi la rafala 50 de kilometri pe ora si 70-80 de kilometri pe ora la munte.

De asemenea, pana la ora 14.45, in judetele Caras-Severin si Timis se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala pot depasi 65-70 de kilometri pe ora.


Avertizarea de ceata este valabila pana la ora 10.00 in judetele Botosani, Bacau, Vaslui,Vrancea, Galati, Iasi, Suceava si Neamt, inclusiv pe drumul european E 85.

Pe drumurile din aceste judete, din cauza cetii vizibilitatea este redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.