AVERTIZARE METEO: S-a emis COD PORTOCALIU de vant si ninsori!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

cod portocaliu de ninsori si vant puternic pentru zona de sud a tarii, a anuntat premierul Ponta, asigurand in acelasi timp ca toate drumurile nationale din Botosani vor fi deblocate in noaptea de miercuri spre joi, iar drumurile judetene vor fi libere joi.

Codul portocaliu presupune conditii meteorologice dificile care pot provoca pagube materiale sau victime.

Cerul va fi mai mult noros in regiunile extracarpatice si temporar noros in restul zonelor. In estul si sud-estul tarii temporar va ninge, iar in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei vantul va prezenta intensificari mai ales pe parcursul zilei, cu viteze ce vor depasi la rafala 60- 70 km/h.

In restul teritoriului ninsorile se vor semnala izolat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, Intre -9 si 1 grad, iar cele minime se vor situa intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni pana in jur de -20 de grade. Noaptea si dimineata in zonele joase se va semnala ceata si chiciura. 

In Bucuresti, vremea va fi rece. Cerul va fi noros si temporar va ninge slab. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, iar cea minima va fi de -9...-8
grade.

Vineri, vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea, in special in estul si centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile sudice si estice si temporar noros in restul teritoriului.

Va ninge, indeosebi In cursul zilei, local in Moldova, pe arii restranse in Dobrogea si Muntenia si izolat in rest.

Vantul va sufla in general moderat in sud-est si va fi slab in restul zonelor.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, In general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime intre -14 si -4 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei. In zonele joase se va semnala ceata si chiciura.

Sud-estul Romaniei, sub COD GALBEN de vant si ninsori

Dobrogea, sudul si estul Munteniei precum si sudul Moldovei se afla pana maine la ora 20:00 sub o atentionare cod galben de intensificari ale vantului si ninsori.


In aceste zone va ninge, cu precadere incepand de miercuri dupa-amiaza, iar in judetele Constanta, Tulcea, Giurgiu, Ialomita si Calarasi va fi viscol, vizibilitatea fiind redusa.

In Dobrogea, in sudul si estul Munteniei si in sudul Moldovei vantul va avea intensificari sustinute, cu rafale ce vor depasi 60- 70 de kilometri pe ora.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.