”Aveți grijă cu cine intră copiii voștri în contact” Misha, apel disperat pe internet, după ce un bărbat i-a trimis fotografii indecente fiicei sale

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2023, 04:40

Misha a reacționat dur pe internet, după pericolul la care fiica sa a fost supusă

Sursa: Instagram

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a răbufnit pe internet, după ce un bărbat i-a trimis poze indecente fiicei sale, pe internet.

Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu de ani buni, însă locuiesc în aceeași casă, de dragul fiicei lor, Maya. Cei doi se ocupă îndeaproape de educația fiicei lor și au grijă ca micuța să primească cele mai bune sfaturi.

Misha a reacționat dur pe internet, după pericolul la care fiica sa a fost supusă

Maya are 9 ani și este răsfățata familiei, ca orice copil de vârsta ei, micuța are acces la telefonul mobil și poate naviga pe internet.

 Misha și Connect-R o supraveghează mereu pe cea mică, astfel îi verifică conturile de socializare de fiecare dată, pentru a fi siguri că Maya este în siguranță.

Drept dovadă, într-un moment în care cântăreața a intrat să-i verifice contul fiicei sale, a avut surpriza neplăcută să descopere niște fotografii.

Se pare că un bărbat necunoscut i-a trimis fetiței mai multe imagini indecente, iar odată cu acest eveniment, Misha a tras un semnal de alarmă pe internet și le-a cerut ajutorul internauților pentru a închide contul persoanei cu pricina.

Citește și: Femeia cu care Connect-R ar putea ajunge din nou în fața altarului: „Nu eu sunt obligat să o fac fericită!” Artistul, dezvăluiri despre căsătorie

Mai mult, artista i-a avertizat pe părinți să aibă grijă cu cine intră copiii lor în contact, norocul ei a fost că Maya nu are acces la contul de respectiv și nu a văzut pozele trimise de acel bărbat.

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact! Ajutați-mă să raportez acest animal”,   a scris Misha, pe Instagram, potrivit Kfetele.ro.

Misha nu a scăpat nici de valul de ură, ba mai mult, vedeta reacționează de fiecare dată când simte că are dreptate și nu se lasă afectată de vorbele dure ale oamenilor de pe internet.

„Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa. Dacă ești persoană publică, trebuie să accepți pentru că ești persoană publică și trebuie să taci din gură și voi să ziceți ce vreți voi? Dacă ar fi să vă răspund pe măsură, nu vreți să știți ce ar fi la gura mea.

Dar dacă le răspunzi mai acid, vai, cum se poate, ești o doamnă, ești persoană publică, cum să vorbești așa”,  a mai povestit artista, în mediul online.

Citește și: Misha sare în apărarea Ralucai Badulescu după ce mai mulți internauți i-au criticat cea mai recentă apariție pe Instagram: "Doamne, ce comentarii, cu ce vă ajuta să aruncați vorbe?!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?