AVETI GRIJA cui deschideti usa! Oamenii in varsta obisnuiesc sa invite singuri hotii in locuinte

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 09:05

„Deschide usa, crestine! Ca vin hotii pe la tine!” Cine ar invita, de buna voie, un hot, in casa? Si, totusi, ni se întampla tuturor.

##VIDEO96684##De cate ori ati verificat legitimaþiile celor care va suna la usa si spun ca sunt de la gaze, cablu sau deratizare? Iata, ce ati putea pati, chiar acum, in pragul sarbatorilor!

In doar cinci secunde, un asa-zis angajat de la gaze poate sa intre in bloc. Avem dovada filmata! Pare incredibil, dar un individ care pretinde ca este angajat al companiei de gaz reuseste sa intre in casa unei tinere in doar cateva secunde.

Proprietara deschide usa fara sa se uite pe vizor, ba, mai mult, il primeste in casa imediat.

Fiti foarte atenti cui deschideti usa! Fara sa va dati seama, in momentul in care raspundeti la interfon, ii invitati practic pe hoti la dumneavoastra acasa. Politistii spun ca numai anul trecut in luna decembrie au avut loc la Timisoara peste o suta de furturi din locuinte.

Asta inseama ca hotii au dat lovitura de 30 de ori intr-o singura zi! Hotii apeleaza la trucuri vechi de cand lumea.
Postasul, baiatul de la cablu, de la gaz sau fata care imparte pliante, toate pot fi identitati false, folosite de infractori ca sa va insele. Va recomandam sa va amintiti tot timpul proverbul: „ Paza buna trece primejdia rea! ”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: