Aveti grija unde parcati la mare! Politistii sunt cu ochii pe masini

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Vacanta la mare poate fi pe cat de frumoasa, pe atat de costisitoare. O parcare neregulamentara va poate costa cat un sejur la mare.

Aveti mare grija unde va parcati masina! Politistii din Mamaia sunt cu ochii pe voi si nu iarta nimic! Pana si 15 centimetri fac diferenta! Platesti amenda sau ramai cu banii in buzunar si bei bere rece tot concediul. Parcarile din statiunile de pe litoral sunt mana cereasca pentru politistii care atat asteapta, un sofer care sa traga pe dreapta unde nu trebuie.

Spre exemplu, un domn a crezut ca si-a parcat autoturismul regulamentar.

Cand sa se relaxeze pe nisipul fierbinte a venit omul legii care l-a tras de maneca si i-a aratat ca rotile din partea dreapta incalca marcajul rutier, deci incalca legea.

Asadar, 15 centimetri! E suficient ca masina sa va fie ridicata. In cazul in care va prezentati la masina scapati de acest lucru, dar nu scapati de amenda. Ca sa prinzi un loc de parcare gratuit in Mamaia trebuie sa fii nascut intr-o zodie norocoasa.
N-ai nicio sansa sa parchezi unde doresti si fara sa scoti un ban din buzunar.

Si cine sa se priceapa mai bine la acest capitol daca nu un parcangiu de meserie? Omul a stat si a analizat- a ajuns la concluzia ca romanul e zgarcit. N-ar da nici in ruptul capului doi lei pe ora de parcare- dovada ca locurile cu plata sunt goale.

Daca unii isi inghesuie masinile pe te miri unde, pentru altii parcarea e proba de obstacole.
Avem  dovada clara ca pentru unii soferi, lucrurile par mai mult decat complicate chiar si atunci cand exista spatiu suficient. In prima faza, ai crede ca soferul vrea sa parcheze pe partea dreapta, insa nici pomeneala. Dupa mai bine de 5 minute de truda soferul reuseste sa parcheze masina. Nu este, insa,  singurul care trece prin astfel de peripetii.

O alta doamna se chinuie minute bune pentru a pozitiona masina drept.
Oricate incercari ar face, autoturismul se incapataneaza sa ia o cu totul alta directie decat cea dorita. Nici "copilotul" nu pare de prea mare ajutor, asa ca, dupa minute bune de incercari nereusite, abandoneza locul de parcare pentru un altul aflat la cativa metri distanta. Nu va ganditi, insa, ca doar doamnele sunt nepricepute.

Vedeti mai multi soferi neindemanatici in materialul video.
##VIDEO116355##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul