Aveti mare grija ce telefonul mobil va cumparati! Telefonul de 2000 de lei ce se inchide singur de 10 ori pe zi

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 17:05

Urmariti un material filmat cu o camera ascunsa.

Un tanar s-a trezit ca a dat o caruta de bani pe un aparat care se inchide atunci cand ii e lumea mai draga. Telefonul l-a costat aproape doua mii de lei si i-a adus tot atatea ghinioane. A dus mobilul pentru service la reprezentanta, dar a aflat cu suprindere ca aparatul n-are niciun defect, alta e marea problema: a aflat ca telefonul lui nu e fabricat pentru Romania..

 

Ca sa il ajute, reprezentanta oficiala a firmei producatoare ii ofera o hartie pe care scrie negru pe alb ca smartphonul sau nu a fost fabricat pentru

niciuna din tarile europene: „Dumneavoastra ati primit acel act tocmai ca sa mergeti inapoi la magazin, sa le aratati ca nu este destinat pentru Uniunea Europeana si nu se poate repara la noi, dar ei sunt obligati sa vi-l repare.”

Zis si facut! Cu telefonul in mana, tanarul se reintoarce in magazinul din care l-a cumparat. Aici  afla ca nu e singurul ghinionist. Le-am comunicat reprezentantilor magazinului ca urmeaza sa difuzam imaginile si le-am solicitat un punct de vedere.

Raspunsul lor:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Produsul Smartphone(...) a fost achizitionat in data de 05.08.2014. Clientul a sesizat o posibila problema de functionare direct in magazinul nostru abia la 10 luni dupa achizitie.(...) Produsul se afla in acest moment la fima de service autorizata pentru efecturarea expertizei tehnice.”

##VIDEO140365##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.