Avion aproape de PRABUSIRE in Cluj! Pilotul era Adrian Iovan

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 13:55

O aeronava medicala care decolase din Bucuresti spre Oradea, cu echipaj medicala la bord pentru a preleva organe de la un pacient aflat in moarte cerebrala, a fost nevoita sa aterizeze de urgenta pe aeroportul din Cluj.

O aeronava care a plecat, luni dupa-amiaza, de la Bucuresti spre Oradea, si care il avea la bord un echipaj medical, printre care si pe purtatorul de cuvant la Spitalul Elias, dr. Valentin Calu, a aterizat fortat in judetul Cluj, potrivit unor surse din MAI. Avionul era pilotat de Adrian Iovan, informeaza Mediafax.

Elicopterul de la SMURD Mures s-a retras din zona accidentului aviatic, din cauza cetii. Elicopterul de la SMURD Mures trimis la locul unde a aterizat fortat avionul care zbura de la Bucuresti spre Oradea s-a retras din zona accidentului, din cauza cetii, au declarat oficiali din

Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

" Conditiile meteo nu permit aterizarea, astfel ca elicopterul a fost nevoit sa se retraga", au spus sursele citate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In acest conditii, la locul accidentului vor interveni trei ambulante, doua masini de interventie pentru victime multiple si jandarmii montani, despre care surse medicale au precizat anterior ca ar fi ajuns deja la fata locului.



Avionul care ar fi aterizat fortat luni dupa-amiaza a fost localizat in zona localitatii Fantanele din judetul Cluj, in apropierea unui lac de acumulare, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
##VIDEO99139##

 

 

Taguri: