Avion cu nouă persoane la bord, prăbușit la scurt timp după decolare. Iată unde a avut loc tragicul eveniment

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 16:35
Avion prăbușit la scurt timp după decolare
Sursa: Romania TV

Un avion cu nouă persoane la bord s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroport.

Un avion cu nouă persoane la bord s-a prăbuşit joi la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Orebro din Suedia, a transmis agenţia de ştiri TT News, citând surse oficiale, informează agenția Reuters, preluată de Agerpres.

Citeste si: Accident mortal in fata unui spital din Vaslui! Cine sunt victimele

Avion prăbușit la scurt timp după decolare

În incidentul de joi, două persoane ar fi fost duse de urgență la spital și mai multe ar fi murit, conform primelor informații.

Potrivit Libertatea.ro, după ce s-a prăbușit, în jurul orei locale 19.20, avionul a luat foc. Incendiul a fost stins la ora locală 20.20, un ceas mai târziu la București, anunță serviciul de salvare din Bergslagen.

Citeste si: Șoferița care a UCIS două fete în cartierul Andronache din Capitală, victorie în instanță: "Când ai bani și relații, poți omorâ pe cine vrei!"

‘Este un avion cu paraşutişti care s-a prăbuşit după decolare’, a declarat Emil Gustavsson, şeful salvatorilor de la Centrul de coordonare a operaţiunilor de salvare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

‘Nu avem informaţii despre persoanele de la bord’, a adăugat el. Avionul s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Orebro.

 

 

Un avion militar s-a prăbuşit în Filipine

În urmă cu câteva zile, un avion militar filipinez s-a prăbuşit după ce a ratat pista de aterizare din sudul arhipelagului şi a fost cuprins de flăcări, cel mai grav dezastru aerian care a implicat forţele armate în aproape 30 de ani, potrivit digi24.

Citeste si: Accident mortal pe autostrada București-Pitești! Două autoturisme și două camioane s-au ciocnit

29 de pasageri şi membri ai echipajului care se aflau la bordul avionului de transport de tip C-130, care s-a prăbuşit la prânz pe insula Jolo din provincia Sulu, sunt în continuare daţi dispăruţi, a declarat general maiorul William Gonzales într-un comunicat de presă. În total, la bordul avionului se aflau 92 de persoane, în marea lor majoritate soldaţi.

"Mai mulţi soldaţi au fost văzuţi cum săreau din avion înainte ca aparatul să lovească solul, ceea ce i-a salvat de la explozia provocată de impact", a informat unitatea militară din Sulu, într-o declaraţie.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.