Avocata doctorului Marek Valcu: "Va fi cercetata penal in stare de libertate! Acum e eliberata sub control judicia!" Afla si alte detalii!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Oana Zavoranu a ajuns in aceasta dupa amiaza in arestul politiei dupa ce a fost surprinsa in flagrant in timp ce lua mita pentru santaj.

 

Avocata doctorului Marek Valcu: "Va fi cercetata penal in stare de libertate! Acum e eliberata sub control judicia!" Afla si alte detalii!
Oana Zavoranu a ajuns in aceasta dupa amiaza in arestul politiei dupa ce a fost surprinsa in flagrant in timp ce lua mita pentru santaj.
Ea a cerut 10.000 de euro ca sa nu ii denigreze imaginea doctorului estetician, Marek Valcu.
Avocata acestuia a venit la WOWbiz si a explicat ce s-a intamplat. "In urma cu o saptamana a fost contactat de Oana Zavoranu si i-a transmis ca daca nu ii ofera 10.000 de euro, ea va merge in fata natiunii si va spune ca silicoanele pe care acesta i le-a pus sunt proaste si dauneaza. Greu sa vorbesti asa dupa trei ani si dupa ce aceste implanturi au fost vazute de toata tara in revista Playboy.
Clientul meu a facut plangere la politie inca de cand a primit aceste SMS-uri. Ba mai mult, ea a marit suma de la 10.000 de euro la 15.000 de euro. Eu mi-am sfatuit clientul sa mearga la organele abilitate pentru a face acest denunt. Astazi s-a intamplat flagrantul, intr-o parcare. S-a dispus in aceasta seara ca Oana Zavoranu are un dosar penal pe rol si va fi cercetata in stare de libertate si va fi eliberata sub control judiciar.",
a povestit avocatul lui Marek Valcu, Katia Cicala.
Si doctorul Valcu a intrat in direct pentru a vorbi despre acest incident, dar nu a facut dezvaluiri despre ce s-a intamplat azi, ci mai mult despre ce s-a intamplat in trecut, atunci cand Oana Zavoranu a apelat la ajutorul sau. "Eu sunt partea vatamata si nu am voie sa vorbesc cat organele abilitate se ocupa de aceasta ancheta. Nu pot sa vorbesc deloc de aceasta parte legala.
Daca doriti va vorbesc de partea medicala. Eu pe Oana am cunoscut-o prin 1999, atunci cand i-am facut o liposuctie si i-am remodelat picioarele. Apoi a venit la mine sa ii pun un implant cu silicon. A cerut sa i-l pun pe cel mai mic, apoi s-a sucit de vreo patru ori si de aceea i-am facut cinci operatii. N-a fost vorba de greseli, ci de dorinta ei de a-si modifica marimile.
Totul i le-am facut pe intelegere, pe barter, adica ea nu mi-a platit nimic pentru aceste operatii. Pana acum, ea nu mi-a facut niciun repros. A pozat in Playboy cu sanii pe care eu i-am pus in 2011 si parea mandra de ea. Ea a fost foarte draguta cu mine si am avut o relatie omeneasca, normala, dar asta pana acum doua saptamani.", a spus Marek Valcu la WOWbiz.
Urmareste materialul video!

Ea a cerut 10.000

de euro ca sa nu ii denigreze imaginea doctorului estetician, Marek Valcu. Avocata acestuia a venit la WOWbiz si a explicat ce s-a intamplat.

" In urma cu o saptamana a fost contactat de Oana Zavoranu si i-a transmis ca daca nu ii ofera 10.000 de euro, ea va merge in fata natiunii si va spune ca silicoanele pe care acesta i le-a pus sunt proaste si dauneaza. Greu sa vorbesti asa dupa trei ani si dupa ce aceste implanturi au fost vazute de toata tara in revista Playboy. Clientul meu a facut plangere la politie inca de cand a primit aceste SMS-uri. Ba mai mult, ea a marit suma de la 10.000 de euro la 15.000 de euro. Eu mi-am sfatuit clientul sa mearga la organele abilitate pentru a face acest denunt. Astazi s-a intamplat flagrantul, intr-o parcare. S-a dispus in aceasta seara ca Oana Zavoranu are un dosar penal pe rol si va fi cercetata in stare de libertate si va fi eliberata sub control judiciar", a povestit avocatul lui Marek Valcu, Katia Cicala.

Si doctorul Valcu a intrat in direct pentru a vorbi despre acest incident, dar nu a facut dezvaluiri despre ce s-a intamplat azi, ci mai mult despre ce s-a intamplat in trecut, atunci cand Oana Zavoranu a apelat la ajutorul sau." Eu sunt partea vatamata si nu am voie sa vorbesc cat organele abilitate se ocupa de aceasta ancheta. Nu pot sa vorbesc deloc de aceasta parte legala. Daca doriti va vorbesc de partea medicala. Eu pe Oana am cunoscut-o prin 1999, atunci cand i-am facut o liposuctie si i-am remodelat picioarele. Apoi a venit la mine sa ii pun un implant cu silicon. A cerut sa i-l pun pe cel mai mic, apoi s-a sucit de vreo patru ori si de aceea i-am facut cinci operatii. N-a fost vorba de greseli, ci de dorinta ei de a-si modifica marimile. Totul i le-am facut pe intelegere, pe barter, adica ea nu mi-a platit nimic pentru aceste operatii. Pana acum, ea nu mi-a facut niciun repros. A pozat in Playboy cu sanii pe care eu i-am pus in 2011 si parea mandra de ea. Ea a fost foarte draguta cu mine si am avut o relatie omeneasca, normala, dar asta pana acum doua saptamani", a spus Marek Valcu la WOWbiz. 

Urmareste materialul video!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.